decentralized exchangedecentralized exchange dexdecentralized exchange walletdex arbitrum native decentralized exchangedecentralized crypto exchangecrypto coinnew crypto coinscrypto com coinlisting crypto coinpepe crypto coincrypto coin marketcrypto coin profitcrypto tokensbuy crypto tokenchat crypto tokencrypto gpt tokencrypto swap tokeninvestmentinvestment bankinginvestments companyforeign investmentsinvestment ruinvestment groupinvestment limitedinvestments ltdcapital investmenthttps investmentsdirect investmentsinvestment fundinvestment managementchina investmenttrading investmenttrade investmentsinternational investmentinvestment projectsfinancial investmentinvestment отзывыinvestment developmentme investmentsinvestmentforeign direct investmentmake investmentsworld investmentinvestment marketingmarkets investments3 investmentbetter investmentbest investmentreturn +on investmentinvestment reportglobal investmentfinance investmentscompany investmentsco investmenteconomic investmentmoney investmentsnew investmentsinvestment ratingdubai investmentsinvestment rateinvestment serviceus investmentportfolio investmentinvestment corporationinvestment riskinvest investmentinvestment investinginvestment termsresearch investmentreal investmentsinvestment assetrussian investmentsenergy investmentsrussia investmentswww investment ruits investmentsinvestment propertymaking +an investmentsecurity investmentsinvestment interestinteresting investmentsinvestment opportunitiestechnology investmentinvestment strategiesinvestment cominvestment valuestock investmentworld investment reportinvestors investmentinvestment policyshare investmentinvestment analysisestate investmenteuropean investmentsaugment investmentsprivate investments2023 investmentventure investmentsinvestment co ltdinvestment activitiesinvestment holdinghigh investmentt investmentsreal estate investmentinvestment accountingbusiness investment +isinvestment minepublic investmentinvestment brokersinvestment planinvestment planninggrowth investmentnet investmentcash investmentsinvestment incomeinvestmentsam capital investmentlong investmentsgovernment investmentinfrastructure investmentother investmentsinvestment 2023sberbank investmentneed investmentinvestments timesinvestment дивиденды‹open investmentsinvestment project amequity investmentinvestment siteinvestment lawinvestment broker ruinvestment intoinvestment decisionattract investmentinvestment firminvestment savingr investmentconstruction investmentinvestment sharescost +of investmentstart investmentinvestment pdfinvestment clubcrypto investmentsberbank investments ruinvestment climatee investmentinvestment platforminvestment agreementinvestment attractivenessget investmentscorporate investmentlong term investmentsinvestment +of economychinese investmentsup investmentfuture investmentsinvestment amountinvestment 7investment modelinginvestment modelsberbank ru ru person investmentsglobaltrans investmentl investmentsprofit investmenthow +to earnhow +to earn moneyhow much +you earnhow much does +you earnhow +to earn more moneyhow much more +i earnedhow much money +you earnhow she earnshow +to earn onlinehow +to earn money onlinehow many earn +and howhow people earn money1 how money +do +you earnhow +to earn robuxhow +to earn money fastearn good money howhow +to earn 10how +to earn american express pointshow +to earn 100how +to earn bitcoinhow +to earn cryptohow +to earn money +in internetproffitprecious metalsgold precious metalprecious metal marketai tokenopen ai tokenmulti ai tokencharacter ai tokenmulti ai mai tokenjanitor ai tokensopen ai api tokenschat gpt aiopenai chat gptopen chat gptopen ai chat gptchat gpt sitegpt chat botfree chat gptchat gpt botchat gpt yandexchat gpt bingchat gpt online free
Give Kenyan kids access to digital education
Precious Ark

Rise To Uplift Social Disaster

IT TAKES A GLOBAL VILLAGE TO RAISE A 21ST CENTURY CHILD

In a globally connected world, children need digital & media skills and learn how they can cooperate finding solutions for interconnected problems. Schools can not give this type of education alone. Together with parents, local governments and communities, MoMo reaches out to likeminded partner organisations and creates such ‘global village’.

De energie en het enthousiasme waarmee ik het afgelopen jaar pro deo de stichting MoMo Education by Sister Schools Foundation heb vorm gegeven is in de context van onderstaand bericht beter uit te leggen. 

Dinsdag 21 juni, 2022 kwam Het Wereldfonds van de VN voor onderwijs met een verontrustend rapport; het aantal door de crisis getroffen schoolgaande kinderen dat onderwijsondersteuning nodig heeft, is gestegen van naar schatting 75 miljoen in 2016 tot 222 miljoen nu. Van die 222 miljoen meisjes en jongens gaat maar liefst 78,2 miljoen niet naar school en bereiken bijna 120 miljoen kinderen niet de minimale vaardigheden in wiskunde of lezen.

Wereldburgerschap

De Stichting Sister Schools geeft met de MoMo Education methodologie een manier om aan wereldburgerschap te werken via het Digital Educational Exchange Platform (DEEP). Tegelijkertijd leren kinderen ook in het engels communiceren, creatief en oplossingsgericht te denken en krijgen ze digitale vaardigheden en mediawijsheid.

De belangrijkste reden voor mijn voortdurend aandringen op de verdere ontwikkeling van dit concept en educatieve programma, is het vertrouwen dat ik heb in de potentie ervan. Want met de opbrengst ondersteunt de stichting scholen in ontwikkelingsladen op het gebied van (digitaal) onderwijs. Op veel plaatsen is er tegenwoordig redelijke connectiviteit, ook in ontwikkelingslanden. Hierdoor hebben veel meer mensen toegang tot praktische informatie, lessen en didactisch/pedagogische inhoud. Toegang tot (digitaal) kwalitatief goed onderwijs is noodzakelijk om mee te draaien in onze globale economie. 

Zoals Mandela ooit zei; “Onderwijs is het machtigste wapen dat je kan gebruiken om de wereld te veranderen.” MoMo biedt de kans om dat met elkaar te doen en de middelen eerlijker te verdelen. 

MoMo biedt kansen voor kinderen op school en voor de communities en mensen om die scholen heen, om mee te helpen bouwen aan veiligere en betere leef- en leeromgevingen.

Meer weten? 
Kom naar onze website launch party aanstaande woensdag 29 juni op Spring High in Amsterdam Nieuw West (zie de uitnodiging) en ontmoet onze bestuursleden: Jordy Johannes CFA RA AMCTEtienne SpiertsCilia BornMargot Hartevelt en Collins Lidede en onze vrijwilligers Esra BinRasheedLais Brasil Johannes en anderen met hart voor onderwijs en gelijke kansen! 

I

The St. Elizabeth Girls School in Nairobi West

About the Author

Julia Strijland

Documentary filmmaker and social entrepreneur with a passion for education.

You may also like these