decentralized exchangedecentralized exchange dexdecentralized exchange walletdex arbitrum native decentralized exchangedecentralized crypto exchangecrypto coinnew crypto coinscrypto com coinlisting crypto coinpepe crypto coincrypto coin marketcrypto coin profitcrypto tokensbuy crypto tokenchat crypto tokencrypto gpt tokencrypto swap tokeninvestmentinvestment bankinginvestments companyforeign investmentsinvestment ruinvestment groupinvestment limitedinvestments ltdcapital investmenthttps investmentsdirect investmentsinvestment fundinvestment managementchina investmenttrading investmenttrade investmentsinternational investmentinvestment projectsfinancial investmentinvestment отзывыinvestment developmentme investmentsinvestmentforeign direct investmentmake investmentsworld investmentinvestment marketingmarkets investments3 investmentbetter investmentbest investmentreturn +on investmentinvestment reportglobal investmentfinance investmentscompany investmentsco investmenteconomic investmentmoney investmentsnew investmentsinvestment ratingdubai investmentsinvestment rateinvestment serviceus investmentportfolio investmentinvestment corporationinvestment riskinvest investmentinvestment investinginvestment termsresearch investmentreal investmentsinvestment assetrussian investmentsenergy investmentsrussia investmentswww investment ruits investmentsinvestment propertymaking +an investmentsecurity investmentsinvestment interestinteresting investmentsinvestment opportunitiestechnology investmentinvestment strategiesinvestment cominvestment valuestock investmentworld investment reportinvestors investmentinvestment policyshare investmentinvestment analysisestate investmenteuropean investmentsaugment investmentsprivate investments2023 investmentventure investmentsinvestment co ltdinvestment activitiesinvestment holdinghigh investmentt investmentsreal estate investmentinvestment accountingbusiness investment +isinvestment minepublic investmentinvestment brokersinvestment planinvestment planninggrowth investmentnet investmentcash investmentsinvestment incomeinvestmentsam capital investmentlong investmentsgovernment investmentinfrastructure investmentother investmentsinvestment 2023sberbank investmentneed investmentinvestments timesinvestment дивиденды‹open investmentsinvestment project amequity investmentinvestment siteinvestment lawinvestment broker ruinvestment intoinvestment decisionattract investmentinvestment firminvestment savingr investmentconstruction investmentinvestment sharescost +of investmentstart investmentinvestment pdfinvestment clubcrypto investmentsberbank investments ruinvestment climatee investmentinvestment platforminvestment agreementinvestment attractivenessget investmentscorporate investmentlong term investmentsinvestment +of economychinese investmentsup investmentfuture investmentsinvestment amountinvestment 7investment modelinginvestment modelsberbank ru ru person investmentsglobaltrans investmentl investmentsprofit investmenthow +to earnhow +to earn moneyhow much +you earnhow much does +you earnhow +to earn more moneyhow much more +i earnedhow much money +you earnhow she earnshow +to earn onlinehow +to earn money onlinehow many earn +and howhow people earn money1 how money +do +you earnhow +to earn robuxhow +to earn money fastearn good money howhow +to earn 10how +to earn american express pointshow +to earn 100how +to earn bitcoinhow +to earn cryptohow +to earn money +in internetproffitprecious metalsgold precious metalprecious metal marketai tokenopen ai tokenmulti ai tokencharacter ai tokenmulti ai mai tokenjanitor ai tokensopen ai api tokenschat gpt aiopenai chat gptopen chat gptopen ai chat gptchat gpt sitegpt chat botfree chat gptchat gpt botchat gpt yandexchat gpt bingchat gpt online free
Give Kenyan kids access to digital education

Wereld Lerarendag: Het vieren en ondersteunen van de mentoren van de toekomst.

Toen ik op de middelbare school zat, vertelde een leraar me ooit: “Het verschil in onderwijskwaliteit is groter tussen naburige klaslokalen dan tussen verschillende scholen.” Hoewel er onmiskenbare verschillen bestaan tussen scholen wat betreft toegang tot middelen en daardoor de kwaliteit van het onderwijs, probeert MoMo Education deze kloof te verkleinen, maar het is waar dat een goede (of slechte) leraar een enorm verschil maakt. Vandaag vieren we alle geweldige leraren die dat verschil maken!

UNESCO Wereld Lerarendag, die sinds 1994 op 5 oktober wordt gevierd, “herdenkt de verjaardag van de aanname van de Aanbeveling uit 1966 betreffende de status van leraren van de IAO/UNESCO, die normen vaststelt met betrekking tot de rechten en verantwoordelijkheden van leraren, en normen voor hun initiële opleiding en verdere educatie, werving, tewerkstelling, en onderwijs- en leeromstandigheden” (Wereld Lerarendag). Vandaag is een dag om leraren over de hele wereld te vieren en te bedanken die genereus en bewonderenswaardig de toekomstige generaties onderwijzen. Het is ook een dag om speciale aandacht te besteden aan de ondersteuning die leraren nodig hebben en de veranderingen die ze willen doorvoeren in het onderwijs om een meer duurzame, rechtvaardige en rechtvaardige wereld op te bouwen. Dus om onze leraren te vieren, zullen we kijken naar de mogelijke veranderingen in het onderwijs die leraren graag zouden willen zien.

Gehoord worden aan de top

Leraren willen dat hun meningen, zorgen en suggesties gehoord worden door de politici aan de top die verantwoordelijk zijn voor onderwijspolitiek en verandering. Ze willen een minder hiërarchisch systeem waarin hun stemmen gehoord worden en gebruikt worden bij het maken van beleidswijzigingen. Immers, wie kent het onderwijs beter dan de mensen die het daadwerkelijk onderwijzen? (Lynch, 2022)

Meer kansen voor leiderschap

Het is gebruikelijk in het onderwijsveld dat carrièregroei vaak gepaard gaat met een overstap naar administratie en uit de klas. Leraren willen meer kansen om hun leiderschapsvaardigheden te tonen en te ontwikkelen terwijl ze in de klas blijven (Lynch, 2022).

Meer tijd om lessen te plannen

Leraren hebben tijd nodig om hun lessen gedetailleerd te plannen. Hoe meer tijd ze hebben om aan lesplanning te besteden, hoe boeiender, doordachter en interessanter hun lessen zullen zijn voor studenten, wat hun leerproces, begrip en nieuwsgierigheid naar het onderwerp vergemakkelijkt. Sommige leraren geloven dat administratieve taken en papierwerk tijd in beslag nemen die gebruikt zou kunnen worden voor lesvoorbereiding en het maken van lesmateriaal (Lynch, 2022).

Technologische gelijkheid

Er zijn grote technologische verschillen tussen scholen, zowel nationaal als internationaal, een kloof die MoMo probeert te dichten. Zoals Rebecca Onumah van de Universiteit van Winneba, Centrale Regio, Ghana, zegt: “In deze technologiegedreven wereld wil je technologie gebruiken om te helpen bij het onderwijs, maar je hebt het niet. De middelen zijn er niet. Het kan frustrerend zijn” (Prah, 2022). Leraren willen hun studenten kunnen onderwijzen op een manier die geschikt is voor de 21e eeuw door technologische middelen en de immense voordelen die ze bieden voor het leren.

Ongeacht waar je werkt, zijn we allemaal zelf studenten geweest en blijven we elke dag leren. Vandaag is een dag om te luisteren naar de gevoelens en wensen van leraren en hen te helpen in hun streven naar verbetering van het onderwijs. Immers, zij onderwijzen de generatie van onze toekomst. En om dit blogbericht af te sluiten, kunnen we allemaal nadenken over de woorden van Rebecca Onumah:

“Ik wil zeggen dat leraren, ongeacht de situatie, zichzelf moeten zien als agenten van verandering in de samenleving. Ze moeten hun best doen om het leven van studenten te veranderen, die op hun beurt de samenleving – Afrika en de wereld als geheel – zullen veranderen” (Prah, 2022).

Geschreven door Emma Harty.

Referenties

Lynch, M., 2022. What Teachers Would Change About Education – The Edvocate. [online] The Edvocate. Beschikbaar op: <https://www.theedadvocate.org/

About the Author

You may also like these