decentralized exchangedecentralized exchange dexdecentralized exchange walletdex arbitrum native decentralized exchangedecentralized crypto exchangecrypto coinnew crypto coinscrypto com coinlisting crypto coinpepe crypto coincrypto coin marketcrypto coin profitcrypto tokensbuy crypto tokenchat crypto tokencrypto gpt tokencrypto swap tokeninvestmentinvestment bankinginvestments companyforeign investmentsinvestment ruinvestment groupinvestment limitedinvestments ltdcapital investmenthttps investmentsdirect investmentsinvestment fundinvestment managementchina investmenttrading investmenttrade investmentsinternational investmentinvestment projectsfinancial investmentinvestment отзывыinvestment developmentme investmentsinvestmentforeign direct investmentmake investmentsworld investmentinvestment marketingmarkets investments3 investmentbetter investmentbest investmentreturn +on investmentinvestment reportglobal investmentfinance investmentscompany investmentsco investmenteconomic investmentmoney investmentsnew investmentsinvestment ratingdubai investmentsinvestment rateinvestment serviceus investmentportfolio investmentinvestment corporationinvestment riskinvest investmentinvestment investinginvestment termsresearch investmentreal investmentsinvestment assetrussian investmentsenergy investmentsrussia investmentswww investment ruits investmentsinvestment propertymaking +an investmentsecurity investmentsinvestment interestinteresting investmentsinvestment opportunitiestechnology investmentinvestment strategiesinvestment cominvestment valuestock investmentworld investment reportinvestors investmentinvestment policyshare investmentinvestment analysisestate investmenteuropean investmentsaugment investmentsprivate investments2023 investmentventure investmentsinvestment co ltdinvestment activitiesinvestment holdinghigh investmentt investmentsreal estate investmentinvestment accountingbusiness investment +isinvestment minepublic investmentinvestment brokersinvestment planinvestment planninggrowth investmentnet investmentcash investmentsinvestment incomeinvestmentsam capital investmentlong investmentsgovernment investmentinfrastructure investmentother investmentsinvestment 2023sberbank investmentneed investmentinvestments timesinvestment дивиденды‹open investmentsinvestment project amequity investmentinvestment siteinvestment lawinvestment broker ruinvestment intoinvestment decisionattract investmentinvestment firminvestment savingr investmentconstruction investmentinvestment sharescost +of investmentstart investmentinvestment pdfinvestment clubcrypto investmentsberbank investments ruinvestment climatee investmentinvestment platforminvestment agreementinvestment attractivenessget investmentscorporate investmentlong term investmentsinvestment +of economychinese investmentsup investmentfuture investmentsinvestment amountinvestment 7investment modelinginvestment modelsberbank ru ru person investmentsglobaltrans investmentl investmentsprofit investmenthow +to earnhow +to earn moneyhow much +you earnhow much does +you earnhow +to earn more moneyhow much more +i earnedhow much money +you earnhow she earnshow +to earn onlinehow +to earn money onlinehow many earn +and howhow people earn money1 how money +do +you earnhow +to earn robuxhow +to earn money fastearn good money howhow +to earn 10how +to earn american express pointshow +to earn 100how +to earn bitcoinhow +to earn cryptohow +to earn money +in internetproffitprecious metalsgold precious metalprecious metal marketai tokenopen ai tokenmulti ai tokencharacter ai tokenmulti ai mai tokenjanitor ai tokensopen ai api tokenschat gpt aiopenai chat gptopen chat gptopen ai chat gptchat gpt sitegpt chat botfree chat gptchat gpt botchat gpt yandexchat gpt bingchat gpt online free
Give Kenyan kids access to digital education

Keniaanse scholen omarmen digitaal leren

We willen graag een ​​fantastische ontwikkeling in de onderwijswereld met u delen! Elf Keniaanse scholen hebben een gigantische sprong in de toekomst gemaakt doordat zij digitale klaslokalen hebben ontvangen. Dit opmerkelijke initiatief heeft tot doel om het onderwijs in Kenia mee te ontwikkelen, mondiale verbindingen te bevorderen en leerlingen voor te bereiden op de mondiale wereld van morgen.

Empowerment van scholen in Kenia

Kenia behoort tot de vijftig armste landen ter wereld. Voor de meeste Keniaanse kinderen is de internettoegang beperkt. Scholen hebben moeite om digitaal onderwijs te bieden, en miljoenen lopen onderwijskansen mis. De visie van MoMo Education op verandering geeft scholen toegang tot internet en digitale diensten. MoMo bouwt aan leergemeenschappen die met elkaar in verbinding staan en biedt toegang tot kwaliteitsonderwijs voor kinderen wereldwijd.

Succesvolle evenementen in 2023

In 2023 heeft MoMo een reeks zeer succesvolle evenementen georganiseerd om haar missie te verwezenlijken. Deze evenementen omvatten twee uitgebreide trainingssessies in Nairobi en Nakuru, waarbij meer dan 40 vrijwilligers, coördinatoren en leraren van zusterscholen in heel Kenia samen kwamen. Daarnaast zijn er talloze online bijeenkomsten gehouden met zowel Keniaanse als Nederlandse coördinatoren om samenwerking en kennisdeling te faciliteren.

Studenten actiedag en Digitaal Onderwijs

Een van de hoogtepunten van ons jaar was de Student Action Day in Vihiga, die samenviel met de Dag van het Afrikaanse Kind op 3 juni. Dit evenement weerspiegelde de wijdverbreide erkenning van het belang van digitaal onderwijs op scholen. MoMo Education heeft de passie en neemt verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen toegang krijgen tot deze digitale leeromgeving.

MoMo’s inzet om scholen te ondersteunen

Samen groeien! Vandaag hebben 11 scholen in Kenia een digitaal klaslokaal gekregen, zijn ruim 40 leraren getraind en hebben bijna 3.000 leerlingen van het programma geprofiteerd. Morgen kunnen we, met uw steun, nog meer bereiken! Laten we samen een verschil maken! Sluit je nu aan bij de MoMo-beweging voor verandering. Verbind, communiceer en engageer u met MoMo Education!

About the Author

You may also like these