decentralized exchangedecentralized exchange dexdecentralized exchange walletdex arbitrum native decentralized exchangedecentralized crypto exchangecrypto coinnew crypto coinscrypto com coinlisting crypto coinpepe crypto coincrypto coin marketcrypto coin profitcrypto tokensbuy crypto tokenchat crypto tokencrypto gpt tokencrypto swap tokeninvestmentinvestment bankinginvestments companyforeign investmentsinvestment ruinvestment groupinvestment limitedinvestments ltdcapital investmenthttps investmentsdirect investmentsinvestment fundinvestment managementchina investmenttrading investmenttrade investmentsinternational investmentinvestment projectsfinancial investmentinvestment отзывыinvestment developmentme investmentsinvestmentforeign direct investmentmake investmentsworld investmentinvestment marketingmarkets investments3 investmentbetter investmentbest investmentreturn +on investmentinvestment reportglobal investmentfinance investmentscompany investmentsco investmenteconomic investmentmoney investmentsnew investmentsinvestment ratingdubai investmentsinvestment rateinvestment serviceus investmentportfolio investmentinvestment corporationinvestment riskinvest investmentinvestment investinginvestment termsresearch investmentreal investmentsinvestment assetrussian investmentsenergy investmentsrussia investmentswww investment ruits investmentsinvestment propertymaking +an investmentsecurity investmentsinvestment interestinteresting investmentsinvestment opportunitiestechnology investmentinvestment strategiesinvestment cominvestment valuestock investmentworld investment reportinvestors investmentinvestment policyshare investmentinvestment analysisestate investmenteuropean investmentsaugment investmentsprivate investments2023 investmentventure investmentsinvestment co ltdinvestment activitiesinvestment holdinghigh investmentt investmentsreal estate investmentinvestment accountingbusiness investment +isinvestment minepublic investmentinvestment brokersinvestment planinvestment planninggrowth investmentnet investmentcash investmentsinvestment incomeinvestmentsam capital investmentlong investmentsgovernment investmentinfrastructure investmentother investmentsinvestment 2023sberbank investmentneed investmentinvestments timesinvestment дивиденды‹open investmentsinvestment project amequity investmentinvestment siteinvestment lawinvestment broker ruinvestment intoinvestment decisionattract investmentinvestment firminvestment savingr investmentconstruction investmentinvestment sharescost +of investmentstart investmentinvestment pdfinvestment clubcrypto investmentsberbank investments ruinvestment climatee investmentinvestment platforminvestment agreementinvestment attractivenessget investmentscorporate investmentlong term investmentsinvestment +of economychinese investmentsup investmentfuture investmentsinvestment amountinvestment 7investment modelinginvestment modelsberbank ru ru person investmentsglobaltrans investmentl investmentsprofit investmenthow +to earnhow +to earn moneyhow much +you earnhow much does +you earnhow +to earn more moneyhow much more +i earnedhow much money +you earnhow she earnshow +to earn onlinehow +to earn money onlinehow many earn +and howhow people earn money1 how money +do +you earnhow +to earn robuxhow +to earn money fastearn good money howhow +to earn 10how +to earn american express pointshow +to earn 100how +to earn bitcoinhow +to earn cryptohow +to earn money +in internetproffitprecious metalsgold precious metalprecious metal marketai tokenopen ai tokenmulti ai tokencharacter ai tokenmulti ai mai tokenjanitor ai tokensopen ai api tokenschat gpt aiopenai chat gptopen chat gptopen ai chat gptchat gpt sitegpt chat botfree chat gptchat gpt botchat gpt yandexchat gpt bingchat gpt online free
Give Kenyan kids access to digital education
Children at St. Andrews Primary schooling Mwingi.

Basisschool De Verwondering connects with St. Andrews

De Verwondering in Monnickendam doet graag mee met Sister Schools. Onze school is door Sister Schools gekoppeld aan St. Andrews in Kenia. St. Andrews ligt in een droog gebied. In het eerste jaar dat we aan St. Andrews gelieerd waren, hebben we een actie georganiseerd waardoor St. Andrews in een eigen auto water kon halen, in plaats van afhankelijk te zijn van handelaren. De leerlingen uit leerjaar 6 en 7 hebben een fundraiser georganiseerd en daarmee € 3.000,- opgehaald. Een mooi bedrag voor een schooltje met 100 leerlingen! Met deze actie heeft De Verwondering de derde plaats gehaald in de Nationale Onderwijsprijs Noord Holland. 

In het tweede jaar hebben we gekozen voor een meer gelijkwaardige uitwisseling tussen onze twee scholen. Op beide scholen wordt een tentoonstelling over de andere school gemaakt door de leerlingen van leerjaar 7. Zo werken we aan intercultureel begrip en verruimt de blik van de leerlingen. Niet alles wat je dagelijks meemaakt is even vanzelfsprekend in andere delen van de wereld.

Onze deelname aan Sister Schools past mooi in de ruimte die wij in het rooster maken voor ‘ondernemingen’. Dit zijn projecten waar kinderen een week of tien achter elkaar aan werken. Ze doen zoveel mogelijk zelf, leren samenwerken en omgaan met deadlines en hindernissen. Een tentoonstelling organiseren en inrichten is voor groep 7 geen alledaagse uitdaging, maar het is heel mooi om te zien dat dit dan toch lukt. Elke woensdagochtend overleggen ze met de leerlingen van St. Andrews over de voortgang. 

De visie van Sister Schools sluit goed aan bij de manier waarop wij als school invulling willen geven aan (wereld-)burgerschap. Grenzen oversteken en je eigen blik op de wereld ontwikkelen door kennis van en ervaring met andere culturen is een waardevolle bijdrage aan de vorming van kinderen.

About the Author

You may also like these